Basis assortiment

AARDAPPELKROKET - LUXE AMANDELKROKET - MINI AARDAPPEL - GARNAAL  

Special assortiment

ARDEENS - ASPERGE - ESCARGOTS - MOSSEL WITTE WIJN

OUD BRUGGE KAAS - RIVIERKREEFTJES - VEGGIE - WITLOOF

NIEUW & TRENDY IN HET ASSORTIMENT








Insectenkroket met meelwormen en een insectenkroket met sprinkhanen.
Momenteel een ware hype, zeker de moeite van het uitproberen eens waard.

Het zijn twee totaal verschillende smaken,
maar ze bevatten allebei enorm veel gezonde eiwitten.
De kroketten zijn beschikbaar in
10 gr, 16 gr, 18 gr, 35 gr, 55 gr, 60 gr
en sommige in 80 gr.

Quasi alle bovenstaande kroketten zijn verkrijgbaar in aperitiefkroketjes,
16gram/per kroketje,
verpakkingen van 640 gr
(+/- 40 stuks per verpakking).

En nieuw in het assortiment tapaskroket,
30 gram/per kroketje,
verpakking van 720 gram
(+/- 28 stuks per verpakking).
- Bloedworst
- Garnaal
- Gevogelte
- Kaas Nazareth
- Pompoen
- Wild
- ...

Aangezien wij met seizoensproducten werken, zijn sommige kroketten enkel voorradig wanneer deze seizoensproducten ook voorradig zijn. Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe kroketjes, indien je meer wil weten van ons gamma en de nieuwigheden, stuur ons een mailtje!

KROKETJES EN PRODUCTKENNIS

N atuurlijker dan de producten van “De Kroketterie” by Amuse Croque zal je niet vinden.

Dit heeft als gevolg dat er tussen iedere bereiding een licht verschil in smaak, maar uiteraard niet in kwaliteit, kan zijn.

Om een optimale fijne en krokante korst te bekomen, hebben wij gezocht naar de juiste dosering van het paneermeel.

Om te komen tot een unieke smaak doen of deden wij beroep op de deskundige hulp van verschillende professionele chefs en traditionele oude recepten.

BAKWIJZE OF BEREIDINGSWIJZE?

Kroketten frituren à +/- 175° C afhankelijk van de grootte namelijk :

+/- 80 gr - 65 gr +/- 8 minuten
+/- 60 gr +/- 6 minuten
+/- 55 gr +/- 5 minuten
+/- 35 gr +/- 5 minuten
+/- 18 gr +/- 4 minuten
+/- 16 gr +/- 3 minuten
+/- 10 gr +/- 3 minuten

Extra tip : maak gebruik van een frituur van minimum 3000 Watt

De kroketjes niet bovenhalen tijdens het frituren. Enkel lichtjes schudden zodat de kroketten niet zouden kleven aan elkaar.
+ extra houdbaarheid van onze diepgevroren kroket +/- 18 maanden op – 18°C?